Project omschrijving

WestlandiaTV

Al van jongs af aan zijn we betrokken bij Westlandia en hier is het met West Country Media eigenlijk allemaal begonnen. We stonden vroeger wekelijks langs de lijn te kijken naar de wedstrijden van zondag 1 tot we werden benaderd of we een keer mee konden kijken bij WestlandiaTV. Het begon met samenvattingen van de wedstrijd van Zondag 1, maar sinds een aantal jaar beheren wij ook de social media kanalen van Westlandia.

In het voorjaar van 2021 hebben we in totaal 19 video’s opgenomen voor de Businessclub, alle nieuwe en verlengende businessclub leden kregen de mogelijkheid om zich te presenteren in een video. De video’s deelden we vervolgens op alle social media platformen. Het leverde voor elke sponsor een hoop zichtbaarheid op, in totaal zijn het bijna 20 video’s geworden, dus ook voor Westlandia heel veel zichtbaarheid!

Bekijk hier de afspeellijst met alle sponsorvideo’s.

Daarnaast maken we nog veel andere video’s voor Westlandia, zowel interviews met spelers als sfeercompilaties van acties of evenementen op Westlandia. We vinden het mooi om zoveel voor Westlandia te kunnen doen, het is en blijft onwijs leuk vrijwilligerswerk!

Eind 2019 kwam Jumbo Koornneef met een nieuwe voetbalplaatjes-spaaractie, voor deze spaarboeken hebben wij alle portretjes gemaakt van de gehele jeugd. Ook hebben we samen met andere vrijwilligers de hele coördinatie en de opmaak van het boek verzorgd. Het was een hele klus, maar erg leuk om te doen! Bekijk hieronder wat voorbeelden uit het boek.

Westlandia J011-2
Westlandia JO9-1 en J09-2

Waar kunnen wij u mee helpen?

Contact ons