Project omschrijving

ISW Hoogeland

ISW Hoogeland is de middelbare school waar wij beiden onze diploma’s gehaald hebben, nu is het de middelbare school waar we regelmatig mooie video’s mogen maken! In 2020 onder andere van de Kick-off week en van de competitie rond de solarboten.

Op 21 januari 2021 hebben we een hele gave livestream verzorgd, een volledig digitale informatieavond voor groep 8 leerlingen en hun ouders. In de show wisselden we af tussen 2 settings; Aan de tafel stond de afdelingsleidster van de brugklas met bij haar continu 2 andere leerlingen. En in de andere setting werd er veel informatie gegeven over de verschillende pakketten en schoolkeuze’s etc. In het draaiboek hadden we bewust veel ‘korte’ blokken gedaan, zo bleef er continu afwisseling tussen de luchtige tafelgesprekken en informatieve presentatie.

Om alles volledig in beeld te kunnen brengen, hebben we in totaal gebruik gemaakt van 6 camera’s. We hebben deze opdracht uitgevoerd samen met Bart Kester, een hele prettige samenwerking met een mooi resultaat. ISW was helemaal blij met de livestream en vanuit de kijkers hebben we een hoop positieve reacties gehad!

De volledige stream is hieronder te kijken:

In juli 2021 hebben we een interactieve livestream verzorgd tijdens het afscheid van de directeur.

De directeur ging na een groot aantal jaren met pensioen, normaal gesproken wordt er afscheid genomen in een bomvolle aula met o.a. alle docenten erbij. Nu hebben we het anders opgezet:

.. De afzwaaiende directeur was in de zaal aanwezig met directe familie en enkele genodigden.

.. Alle docenten en overige familieleden en vrienden konden de stream bekijken via een speciale website en via een Teams-meeting.

.. De teams-meetings toonden we op meerdere grote schermen in de zaal, zo was iedereen thuis achter de laptop er toch een beetje bij in de zaal.

.. De show bestond uit toespraken, video’s en een quiz. Elke quizvraag had 3 mogelijke antwoorden, de mensen in de zaal en thuis konden het juiste antwoord kiezen door een groene, rode of gele kaart omhoog of voor de camera te houden. Doordat we streamden met nog geen halve seconde vertraging konden de presentatoren ook weer reageren op de keuze’s van alle mensen thuis, wat weer tot hele leuke en grappige momenten leidde!

Waar kunnen wij u mee helpen?

Contact ons