Over ons

Op deze website vindt u onze diensten en een mooie portfolio-pagina, op deze pagina vertellen we u graag wat meer over de personen en geven we een klein kijkje achter de schermen.

We zijn gestart met zijn tweeën, als tweeling heb je altijd een kleine voorsprong. De clichés zoals ‘aan een half woord genoeg hebben’ zijn ook écht waar. We kijken elkaar aan en begrijpen elkaar bijna direct, dit maakt het samenwerken heel fijn en efficiënt.

2021 was op alle fronten een goed jaar, we hebben veel geïnvesteerd in nieuwe apparatuur en het aantal klussen is flink toegenomen, van de 365 dagen zijn we 361 aan het werk geweest. De toenemende drukte heeft er ook voor gezorgd dat we steeds meer de samenwerking zijn gaan zoeken met extra krachten. Lucas en Esmee werken nu op wekelijkse basis mee aan de verschillende projecten. Uiteraard streven we ernaar om dit in 2022 verder uit te bouwen en nog meer partners blij te maken met videoproducties.

Voor de verschillende projecten komen we op heel veel verschillende plekken, van bouwplaatsen en boerderijen tot uitgestrekte landschappen en uiteraard ook nog regelmatig in de kassen. De afwisseling tussen deze verschillende werkomgevingen vinden wij onwijs gaaf, we nemen jullie met de onderstaande foto’s graag mee naar wat locaties:

Waar kunnen wij u mee helpen?

Contact ons