Onze diensten

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Hieronder een greep uit onze diensten.

Bedrijfsvideografie

Instructievideo’s

Introductievideo’s

Zakelijke fotografie

Familiefotografie

Productfotografie

Social media beheer

Social media analyse

Social media toezicht

Bekijk hieronder wat we voor u kunnen betekenen.

Videografie

Een video is het meest krachtige middel om uw verhaal te vertellen, een video blijft vele malen langer hangen dan een stukje tekst en creëert veel meer impact. Een paar maanden geleden werd dit voor ons alleen maar duidelijker, de video’s met de boodschap #BuyFlowersNotToiletpaper bereikten tientallen miljoenen mensen over de hele wereld. Wilt u meer lezen over de #BuyFlowersNotToiletpaper actie? Klik dan hier.

Wilt u uw bedrijf, een speciale gelegenheid of een nieuw product presenteren door middel van een krachtige video, lees dan snel verder!

  • Bedrijfsfilm: Met een bedrijfsvideo brengt u het verhaal van uw bedrijf op een krachtige manier over. Zo vertelt u aan uw klanten of potentiële klanten wat u doet en op welke manier u zich onderscheidt van andere bedrijven.
  • Testimonial: ‘Tevreden klanten zijn de beste ambassadeurs’. Een zogenoemde testimonial is de perfecte manier om potentiële klanten te overtuigen. Mensen hechten grote waarde aan succeservaring. Ze noemen dat de ‘kracht van de derde persoon’. Een consument of opdrachtgever vertelt aan andere personen wat jullie uniek maakt. U kunt deze video-testimonials verwerken in uw bedrijfspresentatie, maar ook een plek geven op uw website.
  • Instructievideo: In bepaalde branches is de omloopsnelheid van werknemers vrij hoog, elke werknemer moet apart begeleid worden en keer op keer moet alles uitgelegd worden. Dit kost enorm veel tijd, deze tijd kunt u enorm inperken middels instructievideo’s. Een afwisseling van beelden en een goede voice-over (in elke gewenste taal) zorgt voor het perfecte middel om uw nieuwe werknemer wegwijs te maken in uw bedrijf.
  • Introductie video: Heeft u net iets nieuws gekocht of bent u ergens enorm trots op, u kunt het laten vastleggen in een mooie video. U kunt op deze manier op ieder gewenst moment de video terugkijken en een moment genieten. Het kan gaan om uw nieuwe huis, uw nieuwe auto, uw verzameling en nog vele andere dingen. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn!

Wij hebben hier boven een aantal opties omschreven om u alvast een indruk te geven, natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen, neem contact met ons op en krijg geheel vrijblijvend meer informatie.

West Country Media

Social media marketing

Social media is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons leven. Het op de juiste manier bijhouden van de zakelijke social media heeft grote voordelen voor uw bedrijf. Soms komt u er door gebrek aan tijd of kennis niet aan toe. Wij kunnen u hierbij helpen, van eenmalig advies tot aan het complete beheer van uw social media kanalen, alles is mogelijk! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf, lees snel verder!

Een groter bereik op social media heeft heel wat voordelen, zodra u een nieuw bericht plaats ontstaat er een soort ‘sneeuwbaleffect’. Mensen gaan het bericht liken en delen wat voor een groot bereik van uw producten én bedrijf zorgt! Dit bereik krijgt u met weinig kosten voor elkaar, social media is immers grotendeels gratis te gebruiken. Na het plaatsen van berichten heeft u altijd goed inzicht in de statistieken van deze berichten en uw pagina in zijn geheel. Door de statistieken goed in de gaten te houden, wordt duidelijk in welke mate uw doelgroep bereikt wordt.

Wij snappen als geen ander dat het allemaal best ingewikkeld kan zijn! Een van onze diensten is social media advies, wij kijken dan onder andere naar de inrichting, aankleding en uitstraling van de pagina’s. Ook kijken we naar de inhoud, variatie en frequentie van berichten en het gebruik van de juiste hastags bij de foto’s en video’s. Na het analyseren en bekijken van uw pagina’s geven we u wat handige tips en tricks. Daar kunt u dezelfde dag al mee aan de slag!

Daarnaast bieden we ook social media beheer aan, dit gaat als volgt in zijn werk: Samen bespreken we de mogelijkheden voor uw bedrijf, we maken een plan van aanpak en bekijken waar de grootste kansen voor uw bedrijf liggen. Vervolgens bouwen we door de tijd samen aan een foto- en videovoorraad, maar wat doen wij nu precies? Wij zorgen ervoor dat er op de juiste dagen en tijdstippen een bericht online komt, wij schrijven een bijpassende tekst, wij zorgen voor de juiste hashtags en wij zorgen voor een watermerk in de foto’s. Tevens houden wij voortdurend de statistieken van uw pagina in de gaten, zo bouwen we samen met u aan een mooie pagina waarop allerlei feitjes en nieuwtjes over uw bedrijf verschijnen!

De kosten voor u zijn elke maand hetzelfde, deze kosten hangen af van het gemiddelde aantal berichten per week en het aantal kanalen waarop berichten gepost worden. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem gerust eens contact op! Wij kijken ernaar uit!

Stef & Bob van Veen | West Country Media

Fotografie

‘’ Een beeld zegt meer dan 1000 woorden’

De combinatie tussen de goede apparatuur en een zorgvuldige nabewerking geeft u de best mogelijke foto’s. Wij bieden fotografie op alle vlakken aan, van zakelijke fotografie tot familie-shoots.

  • Bedrijfsfotografie: Met een goede fotogalerij van uw geleverde werk en diensten kunt u zowel op de site als de social media goed voor de dag komen, potentiële klanten kunt u warm maken voor uw bedrijf. Wij bieden onder andere portretfotografie van de medewerkers, productfotografie, evenementenfotografie. Heeft u nog vragen of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen, neem gerust eens contact op!
  • Familiefotografie: Op een locatie naar keuze schieten we de mooiste foto’s van u en uw familie, wij werken niet met prijzen per persoon en we doen ook niet aan de voorwaarde dat u maximaal 10 foto’s mag uitkiezen. Wij vinden dat u alle foto’s hoort te krijgen, zonder meerprijs!

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden, heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij nog meer kunnen? Neem dan contact met ons op!

Waar kunnen wij u mee helpen?

Contact ons