Onze diensten

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Hieronder een greep uit onze diensten.

Bedrijfsvideo’s

Livestreams

Vacaturevideo’s

Zakelijke fotografie

Productfotografie

Familiefotografie

Green screen GIFs

Animaties

Bekijk hieronder wat we voor u kunnen betekenen.

Videografie

Een video is een hele krachtige manier om een verhaal te vertellen of iets te laten zien, een video blijft vele malen langer hangen dan een stuk tekst en zorgt zo voor meer impact. Begin 2020 werd dit voor ons alleen maar duidelijker, de video’s met de boodschap #BuyFlowersNotToiletpaper bereikten tientallen miljoenen mensen over de hele wereld.

Wilt u uw bedrijf, een speciale gelegenheid of een nieuw product presenteren door middel van een krachtige video, lees dan snel verder.

  • Bedrijfsfilm: Met een bedrijfsvideo brengt u het verhaal van uw bedrijf op een krachtige manier over. Zo vertelt u aan uw klanten of potentiële klanten wat u doet en op welke manier u zich onderscheidt van andere bedrijven.
  • Vacturevideo’s: ‘Tevreden werknemers zijn de beste ambassadeurs’. In een mooie omgeving op het bedrijf kunnen we meerdere medewerkers laten vertellen hoe het is om te werken in het bedrijf, dit zorgt voor een hele mooie video met oprechte verhalen en meningen, deze video kan ingezet worden om nieuwe medewerkers te werven.
  • Instructievideo: In bepaalde branches is de omloopsnelheid van werknemers vrij hoog, elke werknemer moet apart begeleid worden en keer op keer moet alles uitgelegd worden. Dit kost enorm veel tijd, deze tijd kunt u enorm inperken middels instructievideo’ Een afwisseling van beelden en een goede voice-over (in elke gewenste taal) zorgt voor het perfecte middel om uw nieuwe werknemer wegwijs te maken in uw bedrijf.
  • Introductievideo: Heeft u net iets nieuws gekocht of bent u ergens enorm trots op, u kunt het laten vastleggen in een mooie video. U kunt op deze manier op ieder gewenst moment de video terugkijken en een moment genieten. Het kan gaan om uw nieuwe huis, uw nieuwe auto, uw verzameling en nog vele andere dingen. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn!
  • Livestreams: Een livestream kan ingezet worden voor een hele hoop doeleinden, van sportwedstrijden tot grote bijeenkomsten. In de afgelopen jaren hebben we steeds meer ervaring opgedaan met livestreams, dit varieert van 1-camera livestreams tot complete producties. Een mooi voorbeeld zijn de 2 interactieve livestreams in 2020 op ISW Hoogeland, daarover kunt u HIER meer lezen. De mogelijkheden van een livestream zijn (bijna) oneindig, van 1 camera tot meercamera, publiek inbellen op grote schermen en interactie met de kijker. Wij hebben hier boven een aantal opties omschreven, maar het is zeker niet dat wij ons beperken tot deze producties, natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden. Heeft u een idee of vraag die u met ons wilt bespreken, neem dan geheel vrijblijvend CONTACT met ons op!

West Country Media

Fotografie

Video’s zijn krachtig, maar ook foto’s zijn krachtig, een juiste foto kan je weer helemaal terugbrengen naar het moment. Goede foto’s zijn voor een bedrijf ook bijna noodzakelijk om online goed zichtbaar te zijn.. Foto’s voor op de website, maar ook voor op de social media.

De combinatie tussen de juiste apparatuur en een zorgvuldige nabewerking geeft u de best mogelijke foto’s. Wij bieden fotografie op alle vlakken aan, van zakelijke fotografie tot familie-shoots.

  • Bedrijfsfotografie: Met een goede fotogalerij van uw geleverde werk en diensten én van de medewerkers kunt u zowel op de site als de social media goed voor de dag komen. Wij bieden onder andere portretfotografie van de medewerkers, fotografie van het pand en de verschillende bedrijfsruimtes, productfotografie en bijvoorbeeld fotografie op feesten en evenementen. Heeft u nog vragen of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen, neem gerust eens contact op!

 

  • Familiefotografie: Op een locatie naar keuze schieten we de mooiste foto’s van u en uw familie, wij werken niet met prijzen per persoon en we doen ook niet aan voorwaardes dat u maximaal 10 foto’s mag uitkiezen. Wij vinden dat u alle foto’s hoort te krijgen, zonder meerprijs!

 

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden, heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij nog meer kunnen? Neem dan CONTACT met ons op!

Stef & Bob van Veen | West Country Media

GIFs

GIFs (of gifjes) zijn korte, herhalende video’s. GIFs kunnen op heel veel manieren ingezet worden, bijvoorbeeld als toevoeging in Instagram en Facebook story’s en op Whatsapp

Eigen GIFs van het bedrijf zijn een originele manier om online extra zichtbaar te zijn. Er zijn verschillende soorten GIFs, namelijk GIFs met personen, welke we opnemen voor een green of blue screen en geanimeerde GIFs van bijvoorbeeld het logo.

De GIFs kunnen ingezet worden om de story’s leuker te maken, maar ook in berichten op Whatsapp naar klanten, bekijk deze portfolio-pagina voor enkele voorbeelden! .

Een groot voordeel is dat we beschikken over een eigen, mobiele green screen studio. Deze studio kunnen we op elke locatie opbouwen, dus ook bij jullie op het bedrijf. Alle medewerkers hoeven niet te verzamelen op 1 locatie, maar kunnen gewoon onder werktijd langs lopen om hun GIFs op te nemen, tijdsefficiënt dus!

Waar kunnen wij u mee helpen?

Contact ons