Onze diensten

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Hieronder een greep uit onze diensten.

Social media beheer

Social media analyse

Social media toezicht

Bedrijfsvideografie

Instructievideo’s

Introductievideo’s

Zakelijke fotografie

Familiefotografie

Productfotografie

Bekijk hieronder wat we voor u kunnen betekenen.

Social media marketing

Social media is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze samenleving, veel bedrijven gebruiken het niet optimaal. Heeft u advies voor uw sociale media nodig, of geeft u het beheer en de monitoring van uw social media-kanalen liever volledig uit handen? Wij helpen u hier graag bij en hebben de voordelen op een rijtje gezet:

  • Snelheid, zodra u een campagne of nieuw product uitlicht op social media ontstaat er een soort ‘sneeuwbaleffect’. Mensen gaan het bericht liken en delen wat voor een groot bereik van uw product én bedrijf zorgt!
  • Groot bereik met weinig kosten, social media is gratis te gebruiken. Er zijn betaalde promoties, maar ook zonder deze promoties biedt het enorme mogelijkheden.
  • Alle kanalen geven een goed inzicht in de statistieken van uw pagina. Door de statistieken goed in de gaten te houden, wordt duidelijk in welke mate de doelgroep bereikt wordt.

Het op de juiste manier bijhouden van de zakelijke social media heeft grote voordelen, wij kunnen het beheer van de social media geheel van u uit handen nemen of u adviseren op dit gebied.

Fotografie

‘’ Een beeld zegt meer dan 1000 woorden’

De combinatie tussen de goede apparatuur en een zorgvuldige nabewerking geeft u de best mogelijke foto’s. Wij bieden fotografie op alle vlakken aan, van zakelijke fotografie tot familie-shoots.

  • Bedrijfsfotografie: Met een goede fotogalerij van uw geleverde werk en diensten kunt u zowel op de site als de social media goed voor de dag komen, potentiële klanten kunt u warm maken voor uw bedrijf. Wij bieden onder andere portretfotografie van de medewerkers, productfotografie, evenementenfotografie. Heeft u nog vragen of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen, neem gerust eens contact op!
  • Familiefotografie: Op een locatie naar keuze schieten we de mooiste foto’s van u en uw familie, wij werken niet met prijzen per persoon en we doen ook niet aan de voorwaarde dat u maximaal 10 foto’s mag uitkiezen. Wij vinden dat u alle foto’s hoort te krijgen, zonder meerprijs!

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden, heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij nog meer kunnen? Neem dan contact met ons op!

Videografie

Een video is het meest krachtige middel om uw verhaal te vertellen, een video blijft vele malen langer hangen dan een stukje tekst. Dát is de kracht van videografie.

Wilt u uw bedrijf, een speciale gelegenheid of een nieuw product laten zien, lees dan verder!

  • Bedrijfsfilm: Met een bedrijfsvideo brengt u het verhaal van uw bedrijf op een krachtige manier over. Zo vertelt u aan uw klanten of potentiële klanten wat u doet en op welke manier u zich onderscheidt van andere bedrijven.
  • Testimonial: ‘Tevreden klanten zijn de beste ambassadeurs’. Een zogenoemde testimonial is de perfecte manier om potentiële klanten te overtuigen. Mensen hechten grote waarde aan succeservaring. Ze noemen dat de ‘kracht van de derde persoon’. Een consument of opdrachtgever vertelt aan andere personen wat jullie uniek maakt. U kunt deze video-testimonials verwerken in uw bedrijfspresentatie, maar ook een plek geven op uw website.
  • Instructievideo: In bepaalde branches is de omloopsnelheid van werknemers vrij hoog, elke werknemer moet apart begeleid worden en keer op keer moet alles uitgelegd worden. Dit kost enorm veel tijd, deze tijd kunt u enorm inperken middels instructievideo’s. Een afwisseling van beelden en een goede voice-over (in elke gewenste taal) zorgt voor het perfecte middel om uw nieuwe werknemer wegwijs te maken in uw bedrijf.
  • Introductie video: Heeft u net iets nieuws gekocht of bent u ergens enorm trots op, u kunt het laten vastleggen in een mooie video. U kunt op deze manier op ieder gewenst moment de video terugkijken en een moment genieten. Het kan gaan om uw nieuwe huis, uw nieuwe auto, uw verzameling en nog vele andere dingen. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn!

Wij hebben hier boven een aantal opties omschreven om u alvast een indruk te geven, natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen, neem contact met ons op en krijg geheel vrijblijvend meer informatie.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Contact ons